Onze mensen

Typerend voor Zweegers OnderhoudsGroep is dat onze medewerkers al jarenlang in dienst zijn. Dit maakt ons tot een hecht en goed op elkaar ingespeeld team. Tevens zegt het ook veel over de betrokkenheid en de motivatie van onze professionals.

Wij besteden veel aandacht aan de opleiding en vervolgtraining van onze medewerkers, die kunnen rekenen op doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij hun vaardigheden en interesses. Alle schoonmakers die bij Zweegers binnenkomen, worden intern opgeleid door het volgen een basistraining VCA aangevuld met vaktechnische opleidingen zoals vloeronderhoud en graffitiverwijdering. Als medewerkers bij ons binnenkomen gaan we kijken waar hun talenten en interesses liggen, en op basis daarvan maken wij een persoonlijk opleidingsplan. 


Onze medewerkers zijn zich altijd bewust van het feit dat zij 'te gast' zijn binnen uw organisatie of in openbare ruimtes en stellen zich ook als zodanig op. Smetteloze bedrijfskleding, moderne machines en materialen, uitstekende werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden dragen tevens bij aan de betrokkenheid en motivatie van onze mensen en daarmee aan een optimale uitvoering van uw opdracht.