Historie

In 1970 starte Willie Zweegers sr. schoonmaakbedrijf Zweegers OnderhoudsGroep Aanvankelijk richtte hij zich op winkels in Zuidoost Brabant,  een activiteit die tot op de dag van vandaag nog steeds een van onze specialismen is.

Vanaf 1988 is het verzorgingsgebied sterk uitgebreid in Nederland en België en kozen steeds meer winkelketens voor de kwaliteit van Zweegers Onderhoudsgroep. ‘We zijn begonnen met opdrachtgever Albert Heijn en leveren nu schoonmaak en service aan andere winkelketens, zoals Lidl, Dirk, Kruidvat, Leenbakker en Etos,’  aldus Willie Zweegers. De schoonmaakdiensten aan winkelketens zijn inmiddels als concept stevig in de markt gezet, vandaag de dag servicet Zweegers Onderhoudsgroep 2.500 retaillocaties. Hierbij profiteren ketens van integrale dienstverlening op het gebied van totale schoonmaak en onderhoud.

De afdeling TCS (technical cleaning service) maakte eenzelfde groei door. Dit specialisme richt zich met onderhoudsdiensten en technische reiniging op installatiebedrijven, koeltechnische bedrijven, gebouwbeheerders, winkelketens en de industrie.

Zweegers OnderhoudsGroep werkt door geheel Nederland en België en wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven. Daarnaast zijn er steunpunten in Utrecht en Rotterdam. In België is Zweegers geregistreerd aannemer met een eigen btw-nummer.