Maatschappelijk verantwoord

De kwaliteit en betrokkenheid van Zweegers OnderhoudsGroep vertaalt zich niet alleen in optimale dienstverlening. Op maatschappelijk gebied nemen wij ook onze verantwoordelijkheid door zoveel mogelijk te opereren op basis van milieuontlastende en duurzame technieken. Daarnaast investeren we in de begeleiding en de opleiding van onze medewerkers. Hierbij gaat onze speciale aandacht uit naar projecten die bijvoorbeeld gemeenten ondersteunen in hun streven om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een constructieve wijze in te zetten. 

Het personeelsbeleid van Zweegers OnderhoudsGroep is door de provincie Noord-Brabant beloond met een Pluim: een prijs voor organisaties en instellingen die zich inspannen om laagopgeleide volwassen Brabanders (weer) te laten leren. Deze waardering kreeg Zweegers OnderhoudsGroep met name omdat wij veel aandacht besteden aan opleiding en doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan basis trainingen op het gebied van koeltechniek en luchtbehandeling, waardoor medewerkers in staat zijn om professioneel onderhoud aan installaties te verrichten.

In 2014 heeft Zweegers OnderhoudsGroep de Lean&Green mobility award ontvangen voor haar milieubeleid waarbij het terugdringen van CO2 centraal staat.