nieuws

Zweegers Onderhoudsgroep zet medewerkers in het zonnetje!

woensdag 01 juni 2016

Woensdag 15 juni 2016 is het de Dag van de Schoonmaker. Op de Dag van de Schoonmaker bundelen Nederlandse schoonmaakbedrijven hun krachten om zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. Als vanzelfsprekend doet ook Zweegers OnderhoudsGroep mee aan de Dag van de Schoonmaker.

Dit jaar staat de Dag van de Schoonmaker in het teken van ‘Bedankt, jij maakt het verschil!’. Dag in, dag uit staan onze professionals klaar om een bijdrage te leveren aan een schone omgeving voor iedereen. Hierin maken zij het verschil en hierin zijn zij ontzettend belangrijk. En daar zijn wij als Zweegers OnderhoudsGroep ontzettend trots op! Daarom is het voor ons vanzelfsprekend om mee te doen aan Dag van de Schoonmaker en onze medewerkers gedurende deze dag op een speciale manier in het zonnetje te zetten. 

Het merendeel van onze medewerkers is al jarenlang in dienst bij ons. Samen vormen ze een hecht en goed op elkaar ingespeeld team. Ze zijn betrokken en gemotiveerd. Als bedrijf zijnde besteden wij veel aandacht aan de opleiding en vervolgtraining van onze medewerkers, die kunnen rekenen op doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij hun interesses en vaardigheden. Als medewerkers bij ons binnenkomen gaan we kijken waar hun talenten en interesses liggen, en op basis daarvan maken wij een persoonlijk opleidingsplan. Iedere medewerker is voor ons bijzonder en daarom zetten wij al onze schoonmaakmedewerkers op de Dag van de Schoonmaker nog even extra in het zonnetje. 

terug