Kantoor en gebouwen

Meer dan alleen schoon is ons motto en is voelbaar in alle gelederen van de organisatie. Wij voeren periodiek kantooronderhoud uit en kunnen ook zorgen voor de reiniging van de liften en glas- en gevelreiniging van kantoren en gebouwen.

Dagelijks kantooronderhoud

Zweegers is gespecialiseerd in het dagelijks kantooronderhoud, waarbij wij alle diensten op maat kunnen leveren. Op het gebied van vloeren, inventaris tot en met de ramen. Wij maken alles schoon.

Een schone omgeving van uw pand

Buiten het pand kunt u denken aan gevelreiniging, graffiti verwijderen, het parkeerterrein en omgeving mos en onkruid vrij maken en natuurlijk de glasbewassing van het pand aan de buitenzijde.

Altijd een schone lift

Een lift wordt vaak intensief gebruikt waardoor deze al snel onhygiënisch is. Zweegers OnderhoudsGroep is gespecialiseerd in het schoonmaken en reinigen van liften. Onze vakbekwame medewerkers zijn gecertificeerd om de lift te kunnen schakelen. Er is geen liftmonteur noodzakelijk. Wij zorgen ervoor dat jouw lift altijd schoon en fris blijft voor je medewerkers en bezoekers. 

Infrastructuur en stadsomgeving

Denk hierbij aan de reiniging van autowegtunnels, CCTV, verkeersborden en verlichting en straatmeubilair. Hierbij wordt samengewerkt met de verkeersdiensten.