Kantoor en gebouwen

Steeds meer bedrijven ontdekken Zweegers OnderhoudsGroep op het gebied van het schoonmaken van kantoor en gebouwen. De kracht van onze afdeling schoonmaak kantoor en gebouwen zit hem in het feit dat je bij ons, naast het uitvoeren van reguliere schoonmaakwerkzaamheden, ook terecht kunt voor het uitvoeren van glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud, het reinigen van ventilatiekanalen, airco’s en luchtbehandelingskasten alsook de groenvoorzieningen rondom het gebouw. Kortom; alles onder één dak. Je hebt ook maar één contactpersoon. Dat maakt het wel zo gemakkelijk!

Dagelijks regulier schoonmaakonderhoud

Een schone werkplek is de basis voor een prettige werkomgeving voor jou en voor je medewerkers. Zweegers OnderhoudsGroep is gespecialiseerd in dagelijks regulier schoonmaakonderhoud. Onze ervaren medewerkers dragen zorg voor het correct uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden, conform de gemaakte afspraken. Hierbij maken wij gebruik van de juiste schoonmaakmaterialen en -middelen.

Wekelijks regulier schoonmaakonderhoud

Een uitgebalanceerd werkprogramma zorgt ervoor dat alle reguliere schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Naast het dagelijks verwijderen van vlekken op vloeren worden deze vloeren ook wekelijks geheel gemopt. Ook de toiletpot en/of het urinoir worden, naast de dagelijkse schoonmaak, wekelijks door onze medewerkers ontkalkt. Zo houden wij de vervuiling onder controle en leveren wij een maximaal schoonmaakresultaat.

Periodiek schoonmaakonderhoud

Periodiek schoonmaakonderhoud van je kantoor of gebouw is een onderdeel dat zeker niet vergeten mag worden. Bij periodiek onderhoud kun je bijvoorbeeld denken aan het uitvoeren van glasbewassing. Graag stelt Zweegers OnderhoudsGroep met jou een werkschema op ten aanzien van de periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Wij leggen deze vast in een planning zodat deze werkzaamheden te allen tijde op de besproken momenten worden uitgevoerd.

Incidenteel schoonmaakonderhoud

Niet alle schoonmaakwerkzaamheden hoeven te worden vastgelegd, maar kunnen door Zweegers OnderhoudsGroep worden uitgevoerd op basis van noodzakelijkheid en wensen. Hierbij kun je denken aan een grondige reiniging van het toilet door middel van stoom, of het middels hoge druk schoonspuiten van de directe buitenomgeving rondom jouw kantoor of gebouw. Zweegers OnderhoudsGroep heeft alle kennis in huis en adviseert je graag bij de keuze van de diverse schoonmaak werkzaamheden.