Koude en warmte techniek

Zweegers OnderhoudsGroep kan voor u het onderhoud, de reiniging, de inventarisatie, de inspectie en rapportages van al je warmte- en koeltechnische installaties verzorgen. Met onze kennis, certificering en gespecialiseerde medewerkers zijn wij een aanvulling voor elk technisch bedrijf.

Koeltechniek

Zweegers OnderhoudsGroep verzorgt voor jou de reiniging maar ook het periodiek onderhoud van koelwandmeubels, diepvriesmeubels, condensors, koel- en diepvriescellen. Wij reinigen bijvoorbeeld de verdamper, de lekbak, de afvoer, maar ook de temperatuur opnemers en ventilatoren. Eventuele afwijkingen of gebreken worden genoteerd en bij je gemeld.

Warmtetechniek

In ons vakgebied warmtetechniek reinigen wij luchtbehandelingskasten, warmte wisselaars, afzuigsystemen en inductie units. Ook kunnen wij eventueel de filters in de installaties vervangen. De luchtkanalen kunnen wij inwendig reinigen, ongeacht de diameter.

Inspecties en rapportages

Zweegers kan voor jou de inspectie en rapportages verzorgen voor diverse systemen. Wij gebruiken hiervoor endoscopen en videoapparatuur. Dit kan op basis van reguliere inspectie maar ook bij vermoedens van vervuiling of verontreiniging kunnen wij een bacteriologisch onderzoek uitvoeren. De rapportage die daarop volgt wordt je aangeboden met een foto of video als dit gewenst is. De gehele planning en administratieve afhandeling kunnen wij voor je verzorgen.

Opslag en distributie

Indien nodig, kunnen wij installaties zoals ovens en koelingen tijdelijk opslaan. Het in eigen huis reinigen en distribueren van deze machines, volgens gewenste planning, behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat kunnen wij nog meer?

  • Onderhoud, reiniging en eventueel herstellen van woningventilatiesystemen
  • Assisteren van de beheer technicus bij technische- en schoonmaaktaken
  • Reinigen en coaten van condensors en warmtewisselaars
  • Ontkalken van waterinstallaties