Retail en vloeren

Binnen Retail en vloeren houden wij ons bezig met demontage, bouwbegeleiding, montage en oplevering van de winkels. Tijdens een verbouwing, verhuizing of inrichting van een winkel kunnen wij je op vele manieren ondersteunen. Wij ondersteunen je bij demontage, sorteren het afval en zorgen voor een schone werkvloer, lunchruimte en toiletvoorziening tijdens de verbouwingswerkzaamheden.

Na de verbouwing zorgen wij voor een complete opleveringschoonmaak. Je kunt dan denken aan de vloer cementsluiervrij maken, reinigen van wanden en ramen, sanitaire ruimtes maar ook van de omgeving van het pand. Denk hier bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de gevel en lichtreclame.

Demontage en montage

Wij verzorgen ook demontage en montage werkzaamheden. Al het afval wordt volgens de geldende richtlijnen afgevoerd of hergebruikt. Na de bouw of verbouwing monteren wij de gaaskooien, voeren het spiegelplan uit en monteren zeepdispensers en handdoeksystemen, alles volgens jouw planning.

Oplevering winkel

Wij bieden een op maat pakket en zorgen ervoor dat je winkel op tijd open kan.
Wij reinigen de vloer, de inventaris , sanitaire ruimten, magazijn, ramen, entree en eventueel het parkeerterrein.

Bouwbegeleiding

Zweegers OnderhoudsGroep zorgt ervoor dat de mensen die je inhuurt hun werk efficiënt kunnen doen, dat zij een schone werkplek hebben en gebruik kunnen maken van een schone kantine en toiletvoorziening. Wij werken in ploegen zodat dit voor de hele dag gegarandeerd wordt.

Vloerrenovatie en onderhoud

Zweegers voert onderhoud aan vloeren uit. Wij behandelen en zorgen voor bescherming van de vloer en kunnen de renovatie van vloeren uitvoeren. Ook na een verbouwing maken wij de vloer vrij van cementsluier. Wij hebben een uitgebreide kennis hoe om te gaan met diverse vervuiling en beschadigingen van de vloeren.

Afhankelijk van je wensen voeren wij periodiek onderhoud uit aan je vloer. Dit kan uiteraard na sluitingstijd en gebeurt op afspraak. De frequentie stemmen we natuurlijk samen af.

Behandelen en beschermen na renovatie

Wij hebben diverse methodes en middelen om je vloer optimaal te behandelen en mooi te houden. Zo hebben wij voor elke vloer de perfecte reinigingsmethode.

Slijpen, polijsten en opvullen

Bij ernstige beschadigingen kunnen wij je vloer slijpen en polijsten. De vloer kan gerepareerd, opgevuld en behandeld worden.

  • Keramische vloer

    Deze vloer kunnen wij vrij van cementsluier maken en reinigen.

  • Natuurstenen vloer

    Deze vloer kunnen wij tinoxalliseren, slijpen en polijsten.

  • Marmoleum vloer

    Deze vloer kunnen wij conserveren, impregneren en in de was zetten.