Roltrap en rolbanen

Roltrappen en rolbanen worden intensief gebruikt. Daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Dit geeft de leef- en werkomgeving een representatieve en frisse uitstraling. De technische constructie vereist bij het reinigen en onderhouden een speciale methode. Dit moet gebeuren door vakmensen. En natuurlijk het liefst zonder al te veel overlast! Hiervoor ben je bij Zweegers aan het juiste adres. Wij zorgen dat dit alles binnen een zo kort mogelijke tijd en zonder problemen wordt uitgevoerd.

 

Het reinigen van roltrappen is een vak apart!

Het personeel of de klanten moeten te allen tijde van de roltrappen gebruik kunnen maken. Dit betekent dat het reinigen vlekkeloos en op rolletjes moet verlopen. Binnen de gestelde tijd en met zo weinig mogelijk overlast. Liever buiten werk- of openingstijden? Dat is geen probleem. Zweegers OnderhoudsGroep regelt het! Neem gerust contact met ons op, zodat we samen de wensen en eisen kunnen bespreken.

Reinigen van Rolbanen…
Wij hebben de kennis in huis

Om vlakke loopbanden (rolbanen) te reinigen en onderhouden, is er ervaring, expertise, vakkennis en gespecialiseerde apparatuur nodig. Dit heeft Zweegers OnderhoudsGroep in huis. Wij zorgen voor een optimaal schoon en goed onderhouden resultaat. Informeer maar eens naar onze mogelijkheden.

Wij kijken net iets verder

Bij Zweegers gaan we net iets verder bij het reinigen van de rolbanen en roltrappen. Denk maar eens aan de omkasting en beglazing. Dit vinden we net zo belangrijk en geeft een fris en schoon resultaat. Maar we zorgen ook dat de omgeving van de rolbaan of roltrap wordt schoongemaakt en gereinigd. We gaan voor het totale plaatje. Een visitekaartje van de zaak!