Roltrap en rolbanen

Door de technische constructie vereist het reinigen uiteraard een speciale methode en dat moet gebeuren door vakmensen. Doordat roltrappen en rolbanen vaak intensief worden gebruikt, zijn ze ingewikkeld schoon te maken. Het schoonmaken en onderhouden moet met een minimum aan overlast, in een zo kort mogelijke tijd worden uitgevoerd en het resultaat moet altijd goed zijn. Er mogen geen fouten worden gemaakt.

Roltrap reiniging

Het reinigen van roltrappen vereist een specialisme. Niet alleen dient het resultaat vlekkeloos te zijn, maar tevens moet dit ook in een zo kort mogelijke tijd gebeuren en natuurlijk met een minimum aan overlast. Natuurlijk kunnen wij dit ook buiten de openingstijden voor je uitvoeren.

Rolbaan reiniging

Ook in het reinigen van de vlakke loopbanden (rolbanen) zijn wij gespecialiseerd. Onze apparatuur is hier speciaal voor gemaakt, en zorgt voor een optimaal en schoon resultaat.

Reiniging overige onderdelen

Wij reinigen ook de omkasting en beglazing van de roltrap en rolbaan. Hierbij maken wij de omgeving van de roltrap en rolbaan ook grondig schoon, zodat het weer helder oogt.